Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Se alla aktuella händelser längst ner på sidan

STÖDVERKSAMHETER

Mattejouren  håller sin verksamhet i bibliotekets lokaler. Språkvingen har främst handlening och drop-in digitalt.  Se deras aktuella datum på deras respektive informationssidor

STUDY BUDDY

Drop-in tillfällen där du får träffa personal från Språkvingen, Biblioteket och ibland även Mattejouren. Vid tider precis innan inlämning av uppgifter och uppsatser, ofta i slutet på terminen, kan du träffa oss antingen på plats eller digitalt. Du kan till exempel fråga om akademiskt skrivande, referenser, informationssökning, med mera. 

Fika with the library

Under höstterminen bjuder biblioteket internationella studenter på fika och det blir ett tillfälle att träffa biblioteket och andra studenter. 

BOKRELEASE

Om du som personal på Högskolan Väst har skrivit en faktabok så kan biblioteket arrangera en bokrelease. Då berättar författaren om sin bok och det ordnas en utlottning av boken. Läs mer om bokreleaser

TEMADAGAR

Dyslexidagarna under hösten uppmärksammas hos oss genom föreläsning och utställare som informerar inom ämnet Att studera med läsnedsättning.

Open Access-week äger rum i hela världen i oktober och biblioteket uppmärksammar detta genom utställning och webbinformation.

Nobelprisen brukar uppmärksammas när de tillkännages med information om pristagarna.

FÖR ANSTÄLLDA

Varje år bjuder SBIP anställda på Högskolan Väst på Vårfika. Håll utkik i kalendern!

Vad händer på biblioteket?


Kontakt


Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen