Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Se alla aktuella händelser längst ner på sidan

BOKRELEASER

Om man som personal på högskolan har skrivit en bok kan kan vi arrangera en bokrelease. Då berättar författaren mer om sin bok och vi har utlottning av boken. Ibland finns det även möjlighet att köpa ett ex av boken. Det bjuds på snittar och bubbel!

UPPESITTARKVÄLLAR

Sitt kvar på kvällstid och få hjälp av personal från Språkvingen, Studenthälsan, Studentkåren, Mattejouren och Biblioteket. Vi har två olika teman; "Kom igång!" i början på terminen och "Sitt kvar, bli klar!" i slutet på terminen. Du kan t.ex. fråga om akademiskt skrivande, referenser, informationssökning, oro- och/eller stressrelaterade studiefrågor, med mera.

Leg. sjukgymnast brukar även finnas på plats för avslappningsteknik och massage. 

TEMADAGAR

Dyslexidagarna uppmärksammas hos oss genom föreläsning och utställare som infomerar inom ämnet Att studera med läsnedsättning.

Vi deltar i den internationella MIK-veckan med korta föreläsningar i biblioteket inom Medie- och informaitonskunnighet. 

Nobelpriset i litteratur brukar uppmärksammas med en monter med pristagarens utgivna verk.

Ibland håller vi även 15 minuters föreläsningar och invigningar.

STÖDVERKSAMHETER

Mattejouren och Språkvingen håller i vanliga fall sin verksamhet i bibliotekets lokaler.Pä grund av pandemin hålls nu handledning och dropin online. Se deras aktuella datum på deras respektive informationssidor.

FIKA FÖR ANSTÄLLDA

Varje år bjuder Studentstöd och Bibliotek in sina kollegor till Vårfika och Glöggmys. Håll utkik!

Kommande händelser


Kontakt


Senast uppdaterad
Kontakta webbredaktionen om något inte fungerar på webbplatsen