Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Har du enklare frågor kring informationssökning rekommenderar vi att du i första hand vänder dig till bibliotekets chat eller Zoom.

Boka bibliotekarie är en tjänst vi erbjuder dig som deltagit i undervisning i informationssökning och de eventuella workshops som följer detta tillfälle men som behöver ytterligare stöd för att komma vidare i sökandet efter information. Tillsammans med en bibliotekarie söker du efter material, letar sökord/ämnesord och testar relevanta söktekniker.

Du bokar handledning minst 48 timmar innan, men det är inte alltid möjligt att få en tid så snabbt. Handledningen varar 45 minuter.

OBS!
Boka bibliotekarie ska ses som en uppföljning/komplement till den undervisning i informationssökning och de eventuella workshops som redan genomförts av biblioteket och är ingen ersättning för denna
.

Välj datum och tid för din handledning.

Du kan inte använda ovanstående sida om du är

  • Student på annat lärosäte. Kontakta ditt lärosätes bibliotek för individuell handledning.
  • Personal på Högskolan Väst. Använd vår bokning av handledning för personal istället.

Kontakt


Biblioteket

account_circle Bibliotekets huvuduppgift är att fungera som ett kvalificerat informationscentrum för högskolans studenter och personal.
bibliotek@hv.se Entré på plan 2
Senast uppdaterad