Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Se gula och röda driftmeddelanden längst ner på sidan

Får du inte access?

PubMed - problem med åtkomst till artiklar

För tillfället upplever våra användare problem med att man förlorar åtkomst till fulltext när man gjort ett konto i PubMed. För att kringgå detta är en tillfällig lösning att googla sig fram PubMed för att kunna söka i databasen utanför högskolan/ej inloggad på bibliotekets resurser. Fulltext kan du ändå nå med hjälp av ett tillägg som heter Libkey Nomad.  Alternativt kan du söka fulltext via Google Scholar.

Om du vill komma åt fulltext i PubMed och inte behöver spara sökningar i ett konto i databasen, var då noga med att gå till PubMed via bibliotekets databaslista för att få rätt access. Sökningarna sparar du isåfall på annat sätt, t.ex. i tabeller i Word.

Problem med åtkomst till artiklar och databaser.

Testa att tömma cachen i din webbläsare eller testa att använda en annan webbläsare. Läs mer om hur du tömmer cachen i olika webbläsare på https://rensacache.nu/.

Pågående driftmeddelanden

Kontakt


Biblioteket

account_circle Bibliotekets huvuduppgift är att fungera som ett kvalificerat informationscentrum för högskolans studenter och personal.
bibliotek@hv.se Entré på plan 2
Senast uppdaterad