Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Driftstörningar i DiVA och i flera av högskolans system och tjänster


Ang DiVA:
Som en del av er redan har märkt går det inte att logga in i DiVA, eller använda sök just nu. Vi har ännu en serverkrasch och ber att få återkomma med mer information så snart vi ringat in problemet.

Med vänlig hälsning
DiVA Support

Ang högskolans system och tjänster:
Vi har för närvarande driftstörningar i flera av högskolans system och tjänster.
Vi har tillsatt samtliga resurser och bedömer att full funktionalitet är tillbaka inom kort. Vi kommer löpande att informera status via högskolans webb.

Hälsningar Rickard Norén, IT-chef

Om Google Scholar inte fungerar

Ibland kan det bli problem med att nå Google Scholar (så att man får med bibliotekets länkar till fulltext) utanför campus. Biblioteket har isåfall extra mycket trafik till Google Scholar genom vår proxy url och på grund av detta tror Google vi är en "robot" eller "bot". Tyvärr finns ingen att göra. Detta drabbar alla universitet över världen då och då och problemet brukar försvinna efter 3-8 dagar.

Dock kan Google Scholar fortfarande fungera på campus (så att man får med våra länkar till fulltext) om man använder en ren url utan vår proxy. Då är det följande adress som gäller https://scholar.google.se/

Rensa din cache för att få åtkomst till Zeteo

Databasen Zeteo fungerar igen. Om du inte kommer åt innehållet så behöver du rensa historiken i din webbläsare. 

Instruktion om hur du gör hittar du här  

Kontakt


Senast uppdaterad av Elin Behrns