Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

arbetsplatser

Fria arbetsplatser i biblioteket

På varje våningsplan kan du hitta arbetsplatser i grupp och enskilda platser. Platserna varierar med och utan bord, fåtöljer, ergonomiska stolar eller vanliga stolar, med eller utan whiteboard, nära andra arbetsplatser eller mer enskilt.

Grupprum

Vi har fem grupprum i olika storlek, med eller utan dator. Grupprummen måste bokas via schema.hv.se.

grupprum.jpeg

Låna en dator

Du kan logga in med ditt student-login på alla våra datorer, som finns både i ljudliga och tysta miljöer. Om du inte har ett login så kan du skaffa ett gästkonto i disken i biblioteket.

Tysta arbetszoner

På varje våningsplan kan du hitta även tysta arbetszoner med eller utan dator. Den tysta arbetszonen definieras av att man håller en tyst ljudnivå för alla som sitter i zonen. Det är inte tillåtet att spela ljudklipp, ha gruppsamtal eller likande "störande ljudnivåer" där.

Tyst läsesal

Om du vill ha en helt tyst arbetsmiljö så är Tysta läsesalen för dig. Där hittar du separata, avskärmade arbetsplatser och en dörr att stänga ute ljud från bibliotekets övriga miljöer.

Cogito

Cogito är ett dynamiskt arbetsrum med en blandning av datorplatser, fåtöljer, flyttbara bord och konferensbord med digital whiteboard / smartskärm.

cogito.jpeg

Compactus

Här finns avskärmade läsfåtöljer och grupparbetsplatser. Prova en pilatesbollar om du vill ha en ergonomisk arbetsställning.

compactus.jpeg

skrivare och verktyg

Skrivare, elektrisk häftapparat och diverse andra verktyg att hantera ditt utskrivna material med finns i utskriftsrummet på vår första våning samt bredvid hissen på andra våningen.

Om du behöver låna pennor, whiteboardpennor, hålslag, häftapparat, mm så fråga vår personal i lånedisken.

Andra verktyg & hjälpmedel

I vårt dynamiska arbetsrum Cogito finns en "smartskärm" tillgänglig. Skärmen kan användas som projektor, whiteboard för digitala konferenssamtal, mm. 

Anpassad arbetsmiljö

Höj- och sänkbara bord finns tillgängliga på båda våningsplan. Det finns även ett ståbord tillgängligt på andra våningsplanet.

Senast uppdaterad av Biblioteket