För studenter och personal

Högskolan Västs bibliotek är den närmaste tiden enbart öppet,
måndag - fredag kl.10-12.

Bibliotekspersonalen finns tillgänglig via chatt, mejl och telefon under följande tider;
Måndag till torsdag, kl. 10 – 17
Fredag, kl. 10 - 16

Träffa en bibliotekarie via Zoom varje dag från kl.14.

Har du lån?

När det gäller utlånade böcker kommer alla lån (även reserverade böcker) att förlängas automatiskt, med återlämning den 20 april.

Det går att lämna tillbaka böcker utanför biblioteket under högskolans öppettider (eller skicka in dem till oss)

Vi skickar bara böcker via post till distansstudenter. Du som är registrerad som campusstudent för tillfället studerar hemifrån kan inte få böcker hemskickade utan behöver besöka bibliotekslokalen för att låna.

Behöver du låna?

Du hittar mycket material på bibliotekets webbplats som kan hjälpa dig att komma vidare på egen hand med din informationssökning och ditt akademiska skrivande.

Du kan även få handledning i informationssökning, referenshantering och akademiskt skrivande på distans, till exempel via mötesverktyget Zoom.

Medarbetare och studenter har, som alltid, tillgång till bibliotekets e-resurser hemifrån.

Flera leverantörer och databaser erbjuder hela eller delar av sitt innehåll gratis under den kommande tiden. Läs mer om detta på vår sida om utökad tillgång till e-resurser.

Är du inte student eller anställd på Högskolan Väst?

Alla böcker som redan är utlånade får nytt återlämningsdatum 20 april.

Senast uppdaterad av Elin Behrns