Menyn hittar du högst upp till höger på sidan. Huvudrubrikerna leder till samlingssidor för olika områden biblioteket kan hjälpa dig med.

I sökrutan på bibliotekets startsida, hittar du princip allt material som är tillgängligt via biblioteket. Du kan också välja att söka i den nationella bibliotekskatalogen Libris eller på Google Scholar.

Till sist...

Är du redaktör för andra webbsidor som länkar till sidor på bibliotekets webbplats kan du nog behöva se över dem efter vi släppt den nya webben.

Om du har synpunkter eller frågor om innehållet eller webbplatsen i allmänhet kontakta gärna biblioteket via bibliotek@hv.se eller använd vårt kontaktformulär.

Senast uppdaterad