Alla besökare är välkomna att använda bibliotekets datorer och elektroniska resurser, dock inte för kommersiellt bruk. Om du inte är student eller anställd på högskolan behöver du ett gästkonto för att kunna använda datorerna.

Så skaffar du ett gästkonto

1. Gå till biblioteksdisken
2. Legitimera dig för att få tillgång till en dator
Du kan legitimera dig med ett tillfälligt uppehållstillstånd, personbevis från skatteverket eller liknande, kombinerat med fotolegitimation.

Gästkontot gäller en dag. Du måste vara 16 år eller äldre för att få ett gästkonto.

Så skaffar du ett lånekort

1. Registrera dig via vårt formulär
2. Gå till biblioteksdisken. För att få ett lånekort måste du visa upp en legitimation. Är du under 16 år måste du dessutom ha målsmans skriftliga medgivande.

Lånekortet är gratis.

Läs mer om lånekort och lånetider